De Behandelingen

Reiki behandeling

Mikao Usui

Bij een Reiki-behandeling treedt een ingewijde Reiki-beoefenaar als intermediair op, die universele levensenergie doorgeeft aan de ontvanger. Deze energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger.

De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen (ook nadi's genoemd) en chakra’s. Het doorgeven van deze energie kan zowel door directe handoplegging als op afstand.

Tijdens een behandeling leg ik mijn handen in verschillende posities op het lichaam. Hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs verdwijnen. Hierbij lig je ontspannen op de massagetafel en houdt je je kleding aan. 

Tijdens de behandeling komen vaak emoties naar boven en het is belangrijk dat daar ook ruimte voor is.

Cognitieve gedragstherapie

Door de klant deze therapie te geven leert de klant zijn eigen gedrag te herkennen en kan daardoor inzicht krijgen in zich zelf en huidige klachten kunnen op deze manier aangepakt en opgelost worden.

Ook is hierbij het verwerken en loslaten van emoties een belangrijk deel van de behandeling.

Hypnotherapie en regressiebehandeling

Deze behandeling bestaat uit een voor de klant lichte hypnose waarin we teruggaan naar omstandigheden die in het heden nog steeds klachten veroorzaken. Door te kijken waar bepaald gedrag door ontstaan is kan de klant in het heden leren om de situatie te accepteren en er beter mee om te gaan. Het loslaten en verwerken is hier een onderdeel van.

(Foto) Reading van mens en dier

Deze reading vindt plaats op afstand door middel van een foto. Via de foto maak ik contact. Naar aanleiding van de vraag laat ik de uitkomst weten via mail / app of telefoon.

Voor overige behandelingen; klik "Meer" rechts in de menubalk